Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rancidityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení úrovně žluknutí margarínů
(Nela Adámková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//j49ssm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Quality of olive oil during storage in different packaging materials
(Anastasia Mitrusi)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ca15bk// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma
Quality evaluation of cold-pressed hemp seed oil of industrial hemp varieties (Cannabis sativa L.)
(Rebeka Hadlová)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ta3q2g// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma