Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

raw" susenky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
 (Kateřina Michálková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Aktivita enzymů v syrových potravinách
 (Veronika Dvořáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ibecvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
 (Kateřina Kozumplíková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
 (Kristýna Šťastná)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
 (Adéla Petrůjová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
 (Zlata Lysáčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rýže jako surovina a její využití v cereálních technologiích
 (Eliška Jurečková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//okmwe9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma