Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
raw" susenkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
(Kateřina Michálková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Aktivita enzymů v syrových potravinách
(Veronika Dvořáková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ibecvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
(Kateřina Kozumplíková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
(Adéla Petrůjová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//71cjmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rýže jako surovina a její využití v cereálních technologiích
(Eliška Jurečková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//okmwe9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma