Theses on the same topic (having an identical keyword):

raw potraviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
 (Kristýna VENGLOVIČOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pr2qnc// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic

Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
 (Anežka Skarková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
 (Jaroslav Vávra)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
 (Jaroslav Vávra)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
 (Petr Bartošek)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
 (Kateřina Michálková)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace
 (Martina Šťastná)

2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//d0855s// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv antimikrobiálních látek na trvanlivost raw potravin
 (Daniela Horká)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mhpaae// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)