Theses on the same topic (having an identical keyword):
raw potravinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
(Kristýna VENGLOVIČOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pr2qnc// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Theses on a related topic
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
(Anežka Skarková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
(Jaroslav Vávra)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
(Jaroslav Vávra)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
(Petr Bartošek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Výskyt mikroorganismů v biopotravinách a sledování teplotního vlivu při výrobě raw potravin
(Kateřina Michálková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//olm5kj// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace
(Martina Šťastná)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//d0855s// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv antimikrobiálních látek na trvanlivost raw potravin
(Daniela Horká)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//mhpaae// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic