Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
raw tycinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
(Jaroslav Vávra)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
(Jakub Rydval)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4sjydp// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
(Magda Jiroušková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vkh3q0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
RAW food - živá strava
(Michaela Kikalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cogu1j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
(Jaroslav Vávra)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
(Petr Bartošek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aktivita enzymů v syrových potravinách
(Veronika Dvořáková)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ibecvb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma