Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rebaudiosid aKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii
(Radek PRAYER)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//80vtle// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a hnojení Stévie sladké (Stevia rebaudiana) a její využití
(Lenka KÁBELOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ylz48r// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
(Radek PRAYER)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Analýza významných bioaktivních látek ve stévii sladké
(Dana Krejčová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//swjk24// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma