Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

receptury

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh receptury nového syrovátkového nápoje pro český a vietnamský trh
 (Klára Trunečková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p4ea03// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím nadzemní části léčivých rostlin
 (Barbora Pažoutová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogese5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
 (Natálie Dolejšová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Návrh receptury potravinového doplňku na bázi bioaktivních látek izolovaných z plodů trnky obecné (Prunus spinosa)
 (Zuzana Červinková)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//egzkb4// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny
 (Petra Blahutová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//aondfe// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Nové receptury školkařských substrátů bez využití rašeliny
 (Dana Novosadová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ggpoas// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)