Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
recepturyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Receptury a současná jakost masných výrobků
(Tereza Bočková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh receptury nového syrovátkového nápoje pro český a vietnamský trh
(Klára Trunečková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p4ea03// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím nadzemní části léčivých rostlin
(Barbora Pažoutová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogese5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
(Natálie Dolejšová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Návrh receptury potravinového doplňku na bázi bioaktivních látek izolovaných z plodů trnky obecné (Prunus spinosa)
(Zuzana Červinková)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//egzkb4// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vývoj receptury bílé klobásy s podílem rostlinných bílkovin a vlákniny
(Petra Blahutová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//aondfe// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Nové receptury školkařských substrátů bez využití rašeliny
(Dana Novosadová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ggpoas// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma