Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

recipe

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
 (Natálie Dolejšová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Recept na člověka
 (Adéla MATALOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta umění / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//dum2u1// | Malba / Malba II | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
 (Jena Jurková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Tereza Burianová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
 (Jena Jurková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Termochromní textilie vybrané uživatelské stálosti a receptování
 (Petra Honejsková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//9emiv6// | Textil / Textilní a oděvní návrhářství | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
 (Dita Jeřábková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uj1kc8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)