Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
recipeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
(Natálie Dolejšová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Recept na člověka
(Adéla MATALOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta umění / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//dum2u1// | Malba / Malba II | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Biographie, Abenteuerroman und Reiseliteratur als Ilija Trojanows Erfolgsrezept. Dargestellt an dem Roman Der Weltensammler und dem Materialband Nomade auf vier Kontinenten.
(Eva Kejíková)2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qagp5/ | Filologie / Německý jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
(Jena Jurková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
(Jena Jurková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Termochromní textilie vybrané uživatelské stálosti a receptování
(Petra Honejsková)2018, Bakalářská práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//9emiv6// | Textil / Textilní a oděvní návrhářství | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
(Dita Jeřábková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uj1kc8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma