Theses on the same topic (having an identical keyword):
recipeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku s reformulovanou recepturou
(Marie Černá)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5clgwo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
(Vanda HRDLIČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Webová kuchařka
(Tereza BALCÁRKOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//y78w1y// | Informatika / Aplikovaná informatika | Theses on a related topic
Optimalizace solidifikační receptury pomocí vícefaktorové regresní analýzy
(Pavla Hřivnová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iy7t8a// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Kamila Řehůřková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
(Dita Jeřábková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uj1kc8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
(Jena Jurková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic