Theses on the same topic (having an identical keyword):

recipe

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Nutriční vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku s reformulovanou recepturou
 (Marie Černá)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5clgwo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
 (Vanda HRDLIČKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Webová kuchařka
 (Tereza BALCÁRKOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//y78w1y// | Informatika / Aplikovaná informatika | Theses on a related topic

Optimalizace solidifikační receptury pomocí vícefaktorové regresní analýzy
 (Pavla Hřivnová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iy7t8a// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Theses on a related topic

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Kamila Řehůřková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
 (Dita Jeřábková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uj1kc8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
 (Jena Jurková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
 (Tereza Burianová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)