Theses on the same topic (having an identical keyword):

recipes

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Formas literarias no convencionales: el caso de las recetas de cocina en Como agua para chocolate de Laura Esquivel
 (Hana ŠRUBAŘOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//amm62r// | Španělská filologie / | Theses on a related topic

Edícia vybraného lekárskeho rukopisu
 (Lucia Kubová)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/t5md0/ | Historické vědy / Pomocné vědy historické | Theses on a related topic

Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
 (Kristina Hrubá)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yxreh/ | Filologie / Skandinávská studia | Theses on a related topic

Mobilní aplikace receptů vycházejících ze slevových akcí
 (Peter Petrinec)

2014, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nk3lb/ | Aplikovaná informatika / | Theses on a related topic

Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
 (Lenka Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wt5vah// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
 (Gabriela Šilhartová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
 (Lenka Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wt5vah// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
 (Kamila Mayerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Multiplatformní aplikace pro správu receptů
 (Jan Pokorný)

2022, Diplomová práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM7348 | Aplikovaná informatika / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)