Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
recipesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Formas literarias no convencionales: el caso de las recetas de cocina en Como agua para chocolate de Laura Esquivel
(Hana ŠRUBAŘOVÁ)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//amm62r// | Španělská filologie / | Práce na příbuzné téma
Edícia vybraného lekárskeho rukopisu
(Lucia Kubová)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/t5md0/ | Historické vědy / Pomocné vědy historické | Práce na příbuzné téma
Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
(Kristina Hrubá)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yxreh/ | Filologie / Skandinávská studia | Práce na příbuzné téma
Mobilní aplikace receptů vycházejících ze slevových akcí
(Peter Petrinec)2014, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nk3lb/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Zkoumání receptů v digitálním prostoru Číny, USA a České republiky
(Lucie NĚMCOVÁ)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rmol75// | Čínská filologie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
(Kamila Mayerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Zkoumání receptů v digitálním prostoru Číny, USA a České republiky
(Lucie NĚMCOVÁ)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rmol75// | Čínská filologie / | Práce na příbuzné téma
Receptury a současná jakost masných výrobků
(Tereza Bočková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma