Theses on the same topic (having an identical keyword):
red winesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Kvasinka Metschnikowia - nový přístup ke kvašení u červených vín
(Martina Kuthanová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fk5198// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
(Lenka Halmová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín
(Jiří Blasch)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9n3m5o// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
(Zuzana Švajdová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//08txck// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
(Nikola MARKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
(Zuzana Švajdová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//08txck// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic