Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reformulationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reformulace z pohledu nutričního terapeuta
(Monika Vychytilová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/oc0rw/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
(Kamila Mayerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití internetu při prezentaci literárních textů
(Veronika VOLFOVÁ)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ljcv6r// | Filologie / Český jazyk pro média a veřejnou sféru | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
(Lucie Svadbíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
(Kristýna Panušková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reformulace čokolády moderními komplexy látek s pozitivním účinkem na lidské zdraví
(Julie Trousilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pi2d9l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reformulace receptur vybraných druhů pečiva s přihlédnutím k obsahu soli
(Gabriela Šilhartová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7ta7aa// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace komunikační strategie firmy Pol-Pak s.r.o. pro udržení budoucí konkurenceschopnosti
(Jamila Joanna Iqbal)2022, Diplomová práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva
• http://theses.cz/id//0nw5jm// | Marketingové komunikace / | Práce na příbuzné téma