Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
regional gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
(Jakub Pilař)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/73765 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
(Lenka Zagrapanová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Úloha úřadů veřejné správy v krajských městech v podpoře lokální gastronomie (případ Královéhradeckého a Pardubického kraje)
(Ivona Andrejsová)2014, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gqsayl// | Podnikání a administrativa - k.s. Hradec Králové / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
La Scienza in cucina di Pellegrino Artusi e l’italiano regionale
(Martina Maini)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/po9pu/ | Filologie / Italský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácií) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii
(Patrícia Koníčková)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12999/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
(Barbora Lukášová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
(Martina Borýsková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/gwmlz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu
(Dušan Vávra)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dppet/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma