Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

regional gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
 (Jakub Pilař)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/73765 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
 (Petra Kozáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
 (Lenka Zagrapanová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Úloha úřadů veřejné správy v krajských městech v podpoře lokální gastronomie (případ Královéhradeckého a Pardubického kraje)
 (Ivona Andrejsová)

2014, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gqsayl// | Podnikání a administrativa - k.s. Hradec Králové / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
 (Norbert Gerec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

La Scienza in cucina di Pellegrino Artusi e l’italiano regionale
 (Martina Maini)

2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/po9pu/ | Filologie / Italský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácií) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii
 (Patrícia Koníčková)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12999/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
 (Martina Borýsková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gwmlz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu
 (Dušan Vávra)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dppet/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)