Theses on the same topic (having an identical keyword):
reologicke vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv biopolymerů na adhezivní a reologické vlastnosti cementů z fosforečnanu vápenatého
(David Scholz)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ezswpo// | Chemie a chemické technologie / | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti modifikovaných polymer-kompozitních kostních past
(Kristýna Hlináková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vnme8s// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti tavených syrov
(Michaela Kardošová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické/mechanické vlastnosti vybraných biologických tkání a jejich modelů
(Vendula Paculová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3kvzw// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Theses on a related topic
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
(Vít Kundera)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
(Barbora ČEDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic