Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

reologicke vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv biopolymerů na adhezivní a reologické vlastnosti cementů z fosforečnanu vápenatého
 (David Scholz)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ezswpo// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti modifikovaných polymer-kompozitních kostních past
 (Kristýna Hlináková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vnme8s// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených syrov
 (Michaela Kardošová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické/mechanické vlastnosti vybraných biologických tkání a jejich modelů
 (Vendula Paculová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x3kvzw// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
 (Jana Králová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
 (Barbora ČEDÍKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
 (Barbora Kozubíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)