Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reologicke vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv biopolymerů na adhezivní a reologické vlastnosti cementů z fosforečnanu vápenatého
(David Scholz)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ezswpo// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti modifikovaných polymer-kompozitních kostních past
(Kristýna Hlináková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vnme8s// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tavených syrov
(Michaela Kardošová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické/mechanické vlastnosti vybraných biologických tkání a jejich modelů
(Vendula Paculová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3kvzw// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
(Barbora Kozubíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma