Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reologicke vlastnosti testaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
(Vít Kundera)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
(Zdislava Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
(Kamila Kubíčková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2jchhp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
(Eliška Petríková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vojtíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma