Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restauraciaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketingový plán vybraného podniku cestovného ruchu – reštaurácia Aura
(Andrea Repčíková)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/52949 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán "Reštaurácia Marco"
(Marko Furman)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/66765 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Reštaurácia: založenie spoločnosti a zahájenie činnosti
(Jana Šteinigerová)2010, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/80765 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
(Dorota Hríbiková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/i1gok/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka
(Terézia Chovancová)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/d2tfo/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
(Beáta Kocúrová)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingovej stratégie vybranej reštaurácie
(Milan Mazanec)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jqg66/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
(Klaudia Dorová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14248/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Úloha Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb
(Simona Hricaková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13063/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma