Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

restauracni stravovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vliv slevových portálů na rozvoj restauračního stravování
 (Albina Kupaeva)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12254/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
 (Anna Brábníková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvantitativní aspekty vybraných typů veřejného stravování s ohledem na prevenci vzniku civilizačních chorob
 (Radka MARJAKOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1drv1q// | Specializace v pedagogice / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Národní nebo globální: vliv mcdonaldizace na restaurační zařízení (případ franchisingové restaurace Potrefená husa)
 (Lenka Oršulová)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6nri9f// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a výzkum preferencí
 (Kamila Grbavčicová)

2013, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.

http://theses.cz/id/vfmee1/ | Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb | Práce na příbuzné téma

Provozní studie restauračního podniku
 (Polina Solovyeva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/htm23/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
 (Blanka PETROVICKÁ)

2009, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//rrsf45// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Spokojenost návštěvníků restauračních zařízení na Uherskobrodsku
 (Tereza Manová)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//16jsid// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Specifika stravování při kulturních a sportovních akcích
 (Gabriela Sabová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/49381 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
 (Nikola Pospíšilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)