Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

restaurant operation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Business Plan for a Startup Restaurant in London
 (Doina Panfil)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//j40g8u// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma

Prevádzka stravovacieho zariadenia (reštauračná forma )
 (Veronika Bieliková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13006/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Provoz restauračního zařízení
 (Viktorie Doubková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu.
 (Veronika Bartošová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv zavedení elektronické evidence tržeb na fungování a provoz malých restauračních podniků
 (Monika Wilczynská)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b6rs4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
 (Anna Votočková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
 (Jakub Rektořík)

2017, Diplomová práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/y0i9z/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
 (Dana Videnská)

2016, Diplomová práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/oswxw/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr: založení a provozování restaurace
 (Roman Berunenko)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/fxcry/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management malého a středního podnikání | Práce na příbuzné téma

Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
 (Dorota Hríbiková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/i1gok/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)