Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

restaurant operation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Založení a provoz restaurace
 (Lucie Černá)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//vaerxe// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Práce na příbuzné téma

Marketingový plán vybranej reštaurácie
 (Andrea Špesová)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10062/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
 (Jana Zajíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení restaurace
 (Josef Kolník)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/yb8fj/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
 (Kateřina ADAMÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//q1dthp// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
 (Lucia Pálková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
 (Beáta Kocúrová)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Záchrana kultúrnej pamiatky s využitím poskytovania reštauračno-ubytovacích služieb
 (Sandra Tomičová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12684/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
 (Gažová Gažová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh učebního textu pro žáky do výuky odborného předmětu v oboru číšník/servírka
 (Naďa Havlíčková)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fzbj1/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)