Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restaurantKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Brand loyalty in the restaurant industry: The importance of total customer benefit.
(Polina Shumilova)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/80529 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Business plan of a new restaurant
(Kristina Polikhronidi)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9083/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
(Petra Janovská)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x32yn/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Marketing služieb a situačná analýza podniku AM RESTAURANT, s. r. o.
(Marianna Durjančíková)2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
(Andrea Vilímová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11841/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Architectural Study for Building of a Restaurant as Part of Reconstruction of the Exhibition Grounds at "Cerna louka" (Black Meadow) in Ostrava
(Miloš Petrović)2012, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gk3mk/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Restaurant trends.
(Ulyana Lisahorava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7020/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace pro restauraci City Restaurant
(Simona Vavríková)2017, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q2s728// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Le plan d'affaires d'un restaurant gastronomique a Olomouc
(Klára POSPÍŠILOVÁ)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//5kpf88// | Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi | Práce na příbuzné téma