Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

restaurant chain

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Corporate identity of Prezzo Restaurant Chain
 (Lenka ŠUSTROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jwgwx0// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant
 (Lucie Kratochvílová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
 (Miley Badalova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12355/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza kvality služeb v restauračním řetězci
 (Kateřina Kyselá)

2020, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/139910 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
 (Samira Aghabayova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12354/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
 (Igor Bejtic)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

International Brand Promotion Strategy
 (Taras Dziuba)

2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/doju3/ | Business Management / | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů
 (Ondřej Hrabě)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Založení gastronomické provozovny jako součást řetězce
 (Jana Pilařová)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/26580 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
 (Štěpán Šanc)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y0qfx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma