Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restaurant managementKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb
(Dariana Bilous)2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13503 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
(Zlata Skrypnik)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ymbpo0// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Role estetického cítění v managementu stravovacích a ubytovacích služeb
(Jana Šebová)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10913 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Přínosy plnění indikátorů managementu udržitelnosti pro profitabilitu restaurací: příklady z Vídně
(Anton Bolotin)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/73771 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr založení rodinného podniku West ranč & Restaurant
(Rýdlová Rýdlová)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/bb0rv/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Spokojnosť hostí s ponukou reštaurácie v Penzióne Irenka
(Terézia Chovancová)2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/d2tfo/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Koncept Restaurant day
(Zuzana Bartíková)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Digitální řízení restaurace pomocí pokladního systému
(Martina Blažková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/88372 | Management / | Práce na příbuzné téma
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
(Mariami Denosashvili)2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4e0nu8// | Management and Marketing / | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového mixu společnosti Restaurant Safari pivovar
(Nikol Novotná)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//b1a6sw// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma