Theses on the same topic (having an identical keyword):

restaurant operation

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Založení a provoz restaurace
 (Lucie Černá)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//vaerxe// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Theses on a related topic

Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
 (Jana Zajíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic

Podnikatelský plán na založení restaurace
 (Josef Kolník)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/yb8fj/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic

Marketingový plán vybranej reštaurácie
 (Andrea Špesová)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10062/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
 (Kateřina ADAMÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//q1dthp// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic

Business Plan for a Chosen Business
 (Liubov Kurashova)

2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n0r41p// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Theses on a related topic

Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
 (Lucia Pálková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
 (Beáta Kocúrová)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
 (Gažová Gažová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)