Theses on the same topic (having an identical keyword):
restaurant operationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Založení a provoz restaurace
(Lucie Černá)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva
• http://theses.cz/id//vaerxe// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Theses on a related topic
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
(Jana Zajíčková)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic
Podnikatelský plán na založení restaurace
(Josef Kolník)2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/yb8fj/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Theses on a related topic
Marketingový plán vybranej reštaurácie
(Andrea Špesová)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10062/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
(Kateřina ADAMÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//q1dthp// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Business Plan for a Chosen Business
(Liubov Kurashova)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n0r41p// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Theses on a related topic
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
(Lucia Pálková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
(Beáta Kocúrová)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic