Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restaurant.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Local restaurant reservation system
(Harpinder Singh)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b0yimw// | Systems Engineering and Informatics / Informatics | Práce na příbuzné téma
Utilizing Virtual Reality in the Restaurant Industry in order to Increase Sales
(AmirAbbas Mirakhorloo)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q2ul7l// | Business Administration / | Práce na příbuzné téma
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
(Monika Čížová)2021, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rr3p4y// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma
Drawing up a business plan: the case study of Kazakh national cuisine restaurant in Prague
(Anel Ten)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yd3gkq// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)
(Aida Yerkin)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//epmfpf// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
(Mariami Denosashvili)2024, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4e0nu8// | Management and Marketing / | Práce na příbuzné téma
A comprehensive study of inventory processes in a sushi restaurant
(Vitaly Karpov)2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dpcfrq// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS
(Anna Bobrova)2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83768 | Management / | Práce na příbuzné téma
Brand loyalty in the restaurant industry: The importance of total customer benefit.
(Polina Shumilova)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/80529 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Characterizing attributes influencing consumers’ behavior when choosing a restaurant using conjoint analysis
(Dominik Sihlovec)2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/81750 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma