Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rheological dough propertiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
(Barbora Příborská)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7w9yun// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma