Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rheological properties of the dough

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
 (Barbora Fantová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i4pxc9// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
 (Veronika Hliněnská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
 (Barbora Příborská)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7w9yun// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma