Theses on the same topic (having an identical keyword):
rheological properties of the doughKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
(Barbora Fantová)2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i4pxc9// | Tropické zemědělství / | Theses on a related topic
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
(Barbora Příborská)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7w9yun// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic