Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rheological properties of the doughKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
(Barbora Fantová)2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i4pxc9// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
(Barbora Příborská)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7w9yun// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma