Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ripened cheeseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zrajících s kopolymerním nátěrem
(Jana Smitalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l64p8t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na změnu jakosti vybraných sýrů s mazem na povrchu
(Karolina Klimešová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x5uilj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
(Pavel POJER)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//o585pn// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Identifikace bakterií vyskytujících se ve zrajících sýrech
(Jiří PROSSER)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1r9bva// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
(Radka BLECHOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ruhvqm// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Izolace a identifikace bakterií mléčného kvašení z měkkých zrajících sýrů
(Kateřina SVOBODOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ymj3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
(Lenka PERNICKÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6h0kh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma