Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ripened cheesesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
(Hana Strojilová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//58iv78// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
(Kristýna Bubelová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609
(Marcela STRATILOVÁ JERMÁŘOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kt6g05// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma