Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ripeningKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace postupů při zrání a distribuci masa
(Daniela Hořejší)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//f1u6kc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace postupů při zrání a distribuci masa
(Hang Nguyen Thi)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w569j0// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dozrávání meruněk podle látkových složek při rozdílné teplotě plodu těsně po sklizni
(Nikola Nekužová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcah23// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na změnu jakosti vybraných sýrů s mazem na povrchu
(Karolina Klimešová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x5uilj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma