Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ripeningKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Variability of lipid classes and fatty acid composition during over ripening of oocytes from tench (\kur{Tinca tinca})
(Anna KRZYŚKÓW)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fi7w9u// | Agricultural Specialization / Fishery and Protection of Waters | Práce na příbuzné téma
Victims of agricultural intensification: Mowing date affects Rhinanthus spp. regeneration and fruit ripening.
(Petr BLAŽEK)2018, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tdref6// | Botanika / | Práce na příbuzné téma
Studium přípravy nanočástic stříbra za využití metody "digestive ripening"
(Vít MATĚJEK)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//p62xe3// | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy - Učitelství matematiky pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení rizikovosti ponechávání nezpracovaného klestu ve smrkových porostech z hlediska možného dozrávání a uvolňování spor kloubnatky smrkové (Gemmamyces piceae)
(Radka Starová)2020, Diplomová práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cbw80y// | Lesní inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek
(Zuzana Macalíková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe7ud5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
(Veronika Barašová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ab2dss// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy a termínu setí na dozrávání čiroku zrnového
(Jitka Lejčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m2diwh// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
(Martina Škrabalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma