Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ripening

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Variability of lipid classes and fatty acid composition during over ripening of oocytes from tench (\kur{Tinca tinca})
 (Anna KRZYŚKÓW)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fi7w9u// | Agricultural Specialization / Fishery and Protection of Waters | Práce na příbuzné téma

Victims of agricultural intensification: Mowing date affects Rhinanthus spp. regeneration and fruit ripening.
 (Petr BLAŽEK)

2018, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tdref6// | Botanika / | Práce na příbuzné téma

Studium přípravy nanočástic stříbra za využití metody "digestive ripening"
 (Vít MATĚJEK)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//p62xe3// | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy - Učitelství matematiky pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Porovnání časové variability významných fenofází třešně ptačí a rané a pozdní odrůdy třešně, jejich citlivost na vybrané meteorologické charakteristiky
 (Barbora MIŇKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//e669q8// | Inženýrská ekologie / Vodní hospodářství | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných odrůd jabloní s ranou dobou zrání z hlediska vlastností plodů
 (Štěpán Zima)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c9czep// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání
 (Kristýna Spurná)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//09ro6u// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vývoj texturních vlastností a zastoupení mikro-organizmů v průběhu zrání sýrů za odlišných podmínek
 (Zuzana Macalíková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe7ud5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)