Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rizena a spontanni fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
(Miroslav Horák)2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Vplyv spontánnej a riadenej technológie na obsah biogénnych amínov v bielych vínach
(Lucia Blšáková)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jr9cf5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov
(Zuzana Laudová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hi73e2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov
(Krištof Martinák)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a13y1u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma