Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rizena a spontanni fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
 (Hana Svobodová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
 (Miroslav Horák)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vplyv spontánnej a riadenej technológie na obsah biogénnych amínov v bielych vínach
 (Lucia Blšáková)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jr9cf5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov
 (Zuzana Laudová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hi73e2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv technológie výroby destilátov na obsah biogénnych amínov
 (Krištof Martinák)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a13y1u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma