Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rizena fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
 (Hana Svobodová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Řízená fermentace pomocí sledování produkce oxidu uhličitého
 (Dominik Osička)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ju76dj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
 (Anastasiia Shpitko)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
 (Simona LIŠKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9itgou// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
 (Miroslav Horák)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
 (Radim Hasil)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
 (Radek Veselý)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Modelování fermentace amarantové hmoty
 (Tomáš KOZUBÍK)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mgxn6// | Chemické a procesní inženýrství / Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov
 (Zuzana Laudová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hi73e2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)