Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rizikove potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Rizikové faktory alergií u dětí
 (Lucie Panáčková)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kv3kp/ | Experimentální biologie / Matematická biologie | Práce na příbuzné téma

Výskyt a toxicita akrylamidu v potravinách
 (Pavlína Ondrušová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//booden// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výskyt rizikových prvků v potravinách
 (Lenka Bartošová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6s43k6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zdravotní aspekty konzumace potravin s obsahem akrylamidu
 (Lucie Ambrozová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lophzl// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Vysoce průmyslově zpracované potraviny
 (Andrea Kolková)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fifwf/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Sledování vzniku rizikových složek tuků ve smažených potravinách
 (Tereza Kučerová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9x59ln// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Polycyklické aromatické uhlovodíky - markery rizikových technologií při výrobě potravin
 (Pavlína Kotrbatá)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//myst20// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Analýza rizika chemických kontaminantů potravin hlášených v systému RASFF v roce 2007, 2008 a 2009
 (Eva HRUŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//aafqjw// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Význam potravin při onemocnění celiakální sprue
 (Jana Matlášková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ycsnwo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)