Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
roasted coffeeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
(Erika Tadevosjanová)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dyug0t// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Analýza polycyklických aromatických uhlovodíků ve vzorcích pražené kávy pomocí HPLC s fluorescenční detekcí
(Pavol Ďurč)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b21h9/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Vysokoúčinná kapalinová chromatografie v analýze pražené kávy
(Kamil Mikulášek)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o1u08/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování jakostních parametrů pražené kávy během skladování v závislosti na balení
(Martina Müllerová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i8uda9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma