Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

roasted coffee

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
 (Erika Tadevosjanová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dyug0t// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vysokoúčinná kapalinová chromatografie v analýze pražené kávy
 (Kamil Mikulášek)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o1u08/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních parametrů pražené kávy během skladování v závislosti na balení
 (Martina Müllerová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i8uda9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma