Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
roasting.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Briu: A Coffee Roasting Startup
(Maximilian Beck)2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/52499 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma
Evaluation and trends in coffee roasting
(Rejdi Avdiu)2012, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gvoaz// | Technology and Environmental Engineering / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení pražírny kávy
(Hana Bašová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/kejwu/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy
(Petr Bartošek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cvgm9r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Úskalí a pozitiva vlastní pražírny kávy
(Oldřich Šplíchal)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11440/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
(Barbora Kopecká)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
(Lukáš KUČERA)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv pražení kávy na obsah antioxidantů a alkaloidů
(Martina Lamichová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2hv4og// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vizuální styl pražírny kávy
(Zdeněk Zeman)2007, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lj7g8/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu pražení a přípravy kávy na fyziologii člověka
(Thi Thanh Dieu PHAN)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9wf7z// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma