Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rosa canina l.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.)
 (Vendula Hronová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//2ihkql// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení účinku plodů šípkové růže (Rosa canina L.) na oxidační stabilitu čerstvých šťáv
 (Šárka Borová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xbp1o5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahových látek u vybraných druhů a odrůd růží.
 (Eva Slavíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rsvzyg// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma