Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rosa canina l.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.)
(Vendula Hronová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//2ihkql// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení účinku plodů šípkové růže (Rosa canina L.) na oxidační stabilitu čerstvých šťáv
(Šárka Borová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xbp1o5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahových látek u vybraných druhů a odrůd růží.
(Eva Slavíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rsvzyg// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma