Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rostlinne potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě.
(Jitka MICHÁLKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b4nacs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
(Barbora Halušková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Srovnání BIO a konvenčních rostlinných potravin
(Monika Slaná)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0z0cte// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
(Denisa Vejrychová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5d4nst// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Zinek v potravinách rostlinného původu
(Nikola Kamenská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pqr5n/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Výživa obyvatelstva v ČR se zaměřením na netradiční druhy potravin rostlinného původu
(Žaneta Janíčková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iodmyw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
(Lukáš Milisderfer)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f56owo// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
(Martin Kičmer)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
(Lenka Štefanidesová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qkdvaa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
(Martina Erbanová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma