Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rostlinne potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě.
 (Jitka MICHÁLKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b4nacs// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
 (Barbora Halušková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Srovnání BIO a konvenčních rostlinných potravin
 (Monika Slaná)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0z0cte// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
 (Denisa Vejrychová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5d4nst// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Zinek v potravinách rostlinného původu
 (Nikola Kamenská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pqr5n/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Výživa obyvatelstva v ČR se zaměřením na netradiční druhy potravin rostlinného původu
 (Žaneta Janíčková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iodmyw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
 (Lukáš Milisderfer)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//f56owo// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
 (Martin Kičmer)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
 (Lenka Štefanidesová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qkdvaa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Obsah selenu a jodu ve vybraných potravinách
 (Martina Erbanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pu2wny// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)