Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rostlinne potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Aerobní sporulující bakterie v potravinách
 (Andrea Wagnerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uph98t// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
 (Radim Zámečník)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace analytických postupů pro multireziduální analýzu pesticidů a jejich metabolitů v potravinách rostlinného původu
 (Barbora Zadražilová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//km4cje// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)