Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rostlinne potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aerobní sporulující bakterie v potravinách
(Andrea Wagnerová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uph98t// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
(Radim Zámečník)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace analytických postupů pro multireziduální analýzu pesticidů a jejich metabolitů v potravinách rostlinného původu
(Barbora Zadražilová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//km4cje// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma