Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rozmrazovaniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv opakovaného rozmrazování a zmrazování na životaschopnost kultur kvasinek uchovávaných při -70 st.C
(Veronika Kubíčková)2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hv608/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma