Theses on the same topic (having an identical keyword):

roztekavost

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Theses on a related topic

Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Theses on a related topic

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Měření roztékavosti u tavených sýrů
 (Petra OLEJNÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6471b// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Testování aktivity tavidel pomocí testu roztékavosti
 (Dominik HARMAN)

2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//e0bhgm// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Theses on a related topic

Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Ondřej Holas)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
 (Markéta HAVRANOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic