Theses on the same topic (having an identical keyword):
roztekavostKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Theses on a related topic
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Theses on a related topic
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Měření roztékavosti u tavených sýrů
(Petra OLEJNÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6471b// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Testování aktivity tavidel pomocí testu roztékavosti
(Dominik HARMAN)2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//e0bhgm// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Theses on a related topic
Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Ondřej Holas)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
(Tereza Koníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
(Kateřina HORÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
(Markéta HAVRANOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic