Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
roztiratelnostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
(Veronika VOJTÍŠKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ek9rmw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
(Kristýna HLADKÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma