Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

roztiratelnost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
 (Veronika VOJTÍŠKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ek9rmw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
 (Kristýna HLADKÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma