Theses on the same topic (having an identical keyword):

roztiratelnost

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
 (Tereza Pakhofferová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
 (Tomáš Gryger)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek
 (Kateřina Kartáková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//aphea6// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
 (Veronika VOJTÍŠKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ek9rmw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
 (Kristýna HLADKÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic