Theses on the same topic (having an identical keyword):
roztiratelnostKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
(Tereza Pakhofferová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
(Tomáš Gryger)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek
(Kateřina Kartáková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//aphea6// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
(Veronika VOJTÍŠKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ek9rmw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
(Kristýna HLADKÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic