Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
roztiratelnyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vybraných fyzikálně chemických vlastností másla a roztíratelných tuků
(Tereza Kučerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//aoaqjm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
(Veronika Halamková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
(Hana Jahodová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bpvoev// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
(Kamila Řehůřková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Strukturní triacylgyceroly pro roztíratelné tuky
(Klára Hudecová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//zmmjkq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní dopad konzumace interesterifikovaných roztíratelných jedlých tuků
(Karel Karmasin)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kef7y/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
(Lucie BAČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//csy39s// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Tokové charakteristiky mléčných produktů
(Klára Nešporová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yluumx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tuky ve výživě člověka
(Lucie Jáchimová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bi8z17// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma