Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

roztiratelny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Stanovení vybraných fyzikálně chemických vlastností másla a roztíratelných tuků
 (Tereza Kučerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//aoaqjm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
 (Markéta Suchánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
 (Hana Jahodová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bpvoev// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Strukturní triacylgyceroly pro roztíratelné tuky
 (Klára Hudecová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//zmmjkq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní dopad konzumace interesterifikovaných roztíratelných jedlých tuků
 (Karel Karmasin)

2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kef7y/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
 (Lucie BAČÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//csy39s// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Tokové charakteristiky mléčných produktů
 (Klára Nešporová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yluumx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tuky ve výživě člověka
 (Lucie Jáchimová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bi8z17// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)