Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ruminant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Maso přežvýkavců jako surovina pro masné výrobky
 (Kristýna Pechová)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1a95iv// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
 (Pavel Votava)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Růst střevních bakterií na prebioticích a v mléce různých druhů přežvýkavců
 (Martina Geigerová)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//75jq5u// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)